Svaka telefonska linija ima podmjesto

 

 Snimanje, organiziranje, pohranjivanje i sljedeća faza bila je poput kupnje automobila, ali morate naučiti voziti. Dakle, nakon više od više sati učenja, bez pretjerivanja, o Sharepointu, Powerappsu, Powerautomateu i ugrađenim okvirima (Iframe), da spomenem samo neke, konačno sam uspio razumjeti kako

 

Sharepoint radi. Sljedeći izazov

Bilo je organiziranje i strukturiranje našeg Popis e -pošte za državu sadržaja za KMS na način koji je imao smisla krajnjem korisniku. Ovo je mjesto gdje informacijska arhitektura (Ia) dolazi na scenu kako bi poboljšala razumijevanje i angažman korisnika. Prepoznajemo potrebu prilagoditi naš sadržaj KMS-u i strukturirati ga tamo… Postoje četiri komponente Ia, Per Lou Rosenfeld i Peter Morville: Organizacija.

Popis e -pošte za državu

 To uključuje organiziranje podataka

,Sadržaja i interakcija korisnika web-mjesta. Razbio sam ยกระดับ ของคุณ องค์กร กับ วิกผม การให้คำปรึกษา รายการ – บทความ sadržaj putem telefonskih linija pozivnog centra kako bih stvorio jasnu hijerarhiju. Budući da se bavimo zdravstvenim osiguranjem, naše telefonske linije uključuju usluge za članove, usluge pružatelja usluga, odgovornost prema trećim stranama (Tpl) i vrhunske usluge dobavljača, da spomenemo samo neke. Glavna stranica uključuje bitne informacije kao što su podređene stranice o pravilima pozivnog centra, sukladnosti, operacijama telefonskog sustava i službi za korisnike.  s podređenim stranicama koje se povezuju s glavnim mjestom. Dohvaćanje informacija je indeks za jednostavno dohvaćanje kada korisnik izvrši pretraživanje.

 

 Glavna razlika između njih je u njihovoj u

Potrebi. Kbs pružaju statične informacije koje c phone number se mogu štedljivo ažurirati ili održavati. Nasuprot tome, Kmss aktivno snima trgovine i koristi znanje za razne procese, kao što su Chatbotovi ili Ms Powerapp aplikacije.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search


Categories