De 5 bästa anledningarna till att bli sjuksköterska

Funderar du på att ge dig in i vården och bli sjuksköterska? Sjuksköterskeyrket är fantastiskt och mångsidigt. Det finns otaliga alternativ att välja mellan när det kommer till omvårdnad, som RN, LPN, sjuksköterskechef och så vidare.

Här är en lista med fem skäl att bli sjuksköterska:

Fantastisk jobbutsikt

Enkelt uttryckt har sjuksk Telegramdata öterskeyrket en fantastisk jobbutsikt. Med de nuvarande omständigheterna finns det en stor chans att anställningen av RN och LPN förväntas växa med en högre procentandel fram till 2024, och tillväxten kommer att vara i en mycket snabbare takt än genomsnittet för andra yrken.

Även om vissa aspekter kommer att ha en konkurrensutsatt arbetsmarknad, är det minst sannolikt att efterfrågan på sjukvård minskar. Till skillnad från andra jobb tenderar sjuksköterskekarriären att vara resistent mot ekonomiska nedgångar .

Du tjänar en konkurrenskraftig lön

För några år sedan var medellönen för LPN cirka 45 000 USD, medan medellönen för RNs var cirka 73 000 USD. Dessutom har sjuksköterskor många förmåner, inklusive sjukvårdsplaner, betalda ledigheter, pensionsplaner och mer.

Telegramdata

Rimliga utbildningsbehov

En annan anledning  kак да ремонтирате превключвател за душatt anamma sjuksköterskeyrket kretsar kring utbildningskraven för sjuksköterskor som är ganska rimliga. Som sagt, om du vill välja en sjuksköterskekarriär, spenderar du definitivt inte hela ditt vuxna liv på college – vilket är bra. Kolla in den här  LPN till RN-bron .

Anta att du vill bli en LPN (licensierad praktisk sjuksköterska); du kan göra detta på så lite som tolv månader. Dessutom, om du vill bli legitimerad sjuksköterska – en RN, kan du göra det någonstans mellan två till fyra år, beroende på om du får en associerad eller kandidatexamen.

Du har många specialiseringsmöjligheter

En stor aspekt av sjuksköterskeyrket br number list  är att du har många sjuksköterskespecialiteter att välja mellan. Du kan till exempel välja att bli juridisk konsult, sjuksköterska, golvsköterska, pedagog, skolsköterska, flygsköterska, onkologisk sjuksköterska, förlossningssköterska, resesjuksköterska och så vidare.

Tro oss när vi berättar att den här listan över potentiella alternativ kan fortsätta och fortsätta. Vill du veta en annan stor sak? Du kan byta specialitet om du börjar bli utbränd. Vanligtvis får du byta specialitet med några års mellanrum. Tro oss när vi berättar att den här listan över potentiella alternativ kan fortsätta och fortsätta. Vill du veta en annan stor sak? Du kan byta specialitet om du börjar bli utbränd. Vanligtvis får du byta specialitet med några års mellanrum.

Du kan också lämna din sjuksköterskeexamen och välja chefs- och affärsalternativ – du förstår poängen: alternativen är otaliga, och din karriär kommer aldrig att begränsas till en enda sak. Du kan också lämna din sjuksköterskeexamen och välja chefs- och affärsalternativ – du förstår poängen: alternativen är otaliga, och din karriär kommer aldrig att begränsas till en enda sak.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search


Categories