Геймификация на вашата целева страница

След множество глобални заплахи възприятието на клиентите се промени драстично. Днес те искат да се асоциират с продукти, които подкрепят социални каузи.

Всъщност в доклад се вижда, че 70% от потребителите искат да купуват продукти от етична марка. Много клиенти се насочват към компании и марки, които по някакъв начин допринасят за ползите на обществото.

Въпреки това, ако сте марка, започнете социални кампании , за да имате конкурентно предимство пред вашите конкуренти. Да, може да не успеете да генерирате печалби с висок марж, но ще се изненадате да видите как вашият процент на реализация се представя по-добре от вашите конкуренти.

 Геймификация на вашата целева страница

Геймификацията включва елем Списък на електронната поща на промишлеността енти на играта, като точки, значки и класации, в контекст извън играта, за да се увеличи ангажираността и мотивацията.

Включването на геймификация в целева страница може да бъде чудесен начин за генериране на потенциални клиенти , като направите процеса на попълване на формуляр или абониране за бюлетин по-интерактивен и приятен за потребителите. Някои начини за включване на геймификация в целева страница включват:

  • Добавяне на лента за напредъка, която се запълва, докато потребителите попълват формуляр.
  • Предлагане на награди, като отстъпки или изключително съдържание, за попълване на формуляр или абониране за бюлетин.
  • Създаване на тест или анкета, които потребителите могат да попълнят, за да научат повече за вашия продукт или услуга.
  • Включване на елементи за социално споделяне, като например позволяване на потребителите да споделят своя напредък или награди в социалните медии.

Важно е да имате предвид, че въпреки че геймификацията може да бъде чудесен начин за генериране на потенциални клиенти, тя не трябва да се използва по начин, който изглежда манипулативен или измамен. Потребителското изживяване трябва да бъде ключов фокус.

Списък на електронната поща на промишлеността

Раздаването също така увеличава възможностите ви за генериране на потенциални клиенти

Раздаването на подаръци може да бъде Защо да изтеглите ръководства мощен инструмент за стимулиране на генерирането на потенциални клиенти. Това е ефективен начин да привлечете вниманието на потенциални клиенти и да ги привлечете към уебсайта си.

Раздаването на подаръци може да бъде проектирано да бъде интерактивно и ангажиращо, което може да помогне на посетителите да останат на вашия уебсайт по-дълго и да увеличи вероятността те да предприемат други желани действия, като попълване на формуляр или абониране за бюлетин.

За да участват в раздаване, посетителите

обикновено трябва да предоставят своята bj lists  информация за контакт, като име и имейл адрес. Това може да се използва за генериране на потенциални клиенти, които вашият екип по продажбите да проследи.

Подаръци могат да бъдат популяризирани в социалните медии, което може да помогне за увеличаване на вашата видимост и привличане на повече последователи. Също така помага за повишаване на осведомеността за марката и привличане на повече посетители към вашия уебсайт .

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search


Categories