8 ilmaista mukautettua kalustonhallintaraporttia

Geotab on juuri lisännyt 8 uutta kätevää ja aikaa säästävää mukautettua kalustonhallintaraporttia tarjotakseen yrityksille käyttökelpoisia tietoja.
Raportointi on olennainen osa kalustonhallintaa, mutta ajan löytäminen raporttien laatimiseen voi olla haastavaa. Tätä silmällä pitäen Geotab on lisännyt kahdeksan uutta mukautettua kalustonhallintaraporttia tarjotakseen yrityksille käyttökelpoisia tietoja.

Geotabin ratkaisuinsinöörinä osana työtäni on varmistaa, että kalustopäälliköillä on työkalut, joita he tarvitsevat hallitakseen ja parantaakseen tehokkaasti kaluston tehokkuutta, tuottavuutta ja turvallisuutta. Tämän viestin raporttimallit on suunniteltu juuri tähän tarkoitukseen, ja ne ovat saatavilla ilmaiseksi Geotab Marketplacesta.

Lisätietoja raportin tuomisesta MyGeotab Fleet Management Software -ohjelmistoon saat katsomalla Raportoinnin perusteet -videon YouTubessa.

Katso myös Watchdog Report: Terveen laivaston ylläpitäminen

Uudet mukautetut kalustonhallintaraportit MyGeotab-alustalle:
Telemaattisen laitteen ongelman havaitsemisraportti
Watchdog Raportti minuuteittain
Dynaaminen ajoneuvon Erityinen tietokanta huoltomuistutus
Polttoainekustannusanalyysin tuloskortti
Keskimääräinen polttoaineenkulutus (l/100 km) (MPG US), (MPG IMP), (KML)
CO2-päästöjen laivastonhallintaraportti
Mobileye Weekly Trending Scorecard
Poikkeuksen yksityiskohtainen raportti matkahistorialla

Erityinen tietokanta
Terveys- ja diagnostiikkaraportit
Tarkista telemaattisten laitteidesi ja kalustoautojesi kunto kolmella uudella raportilla.

Telemaattisen laitteen ongelman havaitsemisraportti
Tunnista laitteisiin liittyvät ongelmat varmistaaksesi telemaattisten laitteiden vahvan käyttöajan kalustosi. Se sisältää erittelyn siitä, millä laitteilla on suorituskykyongelmia, mitä ne ovat ja miten ne voidaan korjata laitteen normaalin toiminnan palauttamiseksi.

Hanki raportti

Tämän kaluston hallintaraportin tiedot:

Laitteen suorituskykyongelmat
Vian tyyppi
Vianetsintävinkkejä

Watchdog Raportti minuuteittain

Telemaattisten laitteiden kunnon seuraaminen on tärkeä tehtävä, joka jää usein huomiotta. Hallitse laitteen käyttöaikaa Watchdog Reportin avulla. Laitteita testataan koko päivän sen varmistamiseksi, että ne kommunikoivat matkapuhelinverkon kautta ja tallentavat tarkasti kaluston kuljettajien ja heidän ajoneuvojensa matkat.

Tämän Watchdog-raportin version avulla voit seurata viestinnän tilaa minuutti minuutilta oletusraporttiin verrattuna. Katso, mitkä laitteet ovat olleet offline-tilassa 5–30 minuuttia, 30–60 minuuttia ja yli 60 minuuttia. Sähköpostiasetus Nejlepší průvodce používáním generátoru Robots pro váš web mahdollistaa tämän kalustonhallintaraportin lähettämisen suoraan sähköpostiisi, kun laitteen tiedonsiirto viivästyy yli 5 minuuttia.

Hanki raportti

Erikoisominaisuudet:

Helppo lukea ja ymmärtää
Sisäänrakennettu ehdollinen sähköpostiraportointitoiminto
Monikielinen tuki

Dynaaminen ajoneuvon huoltomuistutus
Huoltosuunnitteluun ja omaisuuden käyttöön keskittyneet america email list kalustopäälliköt arvostavat tätä mukautettua kalustonhallintaraporttia. Pysy ajan tasalla ajoneuvoista tulevista huoltotarpeista Dynamic Vehicle Maintenance Reminderin avulla. Vastaanota sähköpostimuistutuksia palvelun erääntymisestä eräpäivälle, määrämatkalle tai eräajoille asetettujen sääntöjen mukaisesti.

 

Elite EXTRA (Extreme Tracking and Routing Application) tarjoaa täydellisiä logistiikan ja lähetyksen hallintaratkaisuja yrityksille kaikilla toimialoilla autojen jälkimarkkinaosista, OEM-auton osista, kuriiripalveluista, kuljetuspalveluista, raskaiden kuorma-autojen osista, puutavarasta ja rakennusmateriaaleista, toimistotarvikkeista, palveluista ja telekommunikaatiosta. , LVI, renkaiden tukkumyynti ja paljon muuta.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search


Categories