Nо-голяма производителност,

Kогато техните мениджъри получават обратна връзка за техните силни страни. Служителите, които получават обратна връзка за своите силни страни, се предават. по-малко от тези, които не го правят. Да не говорим за служители, които казват, че искат обратна връзка всеки ден или ежеседмично. Разбира се, създаването на ефективни прегледи на ефективността трябва да е на върха на вашия списък, ако вече не е. Но ние ви пазим, ако се чудите как да предоставите конструктивна обратна връзка на вашите служители! В този блог ще ви научим на всичко, което трябва да знаете за прегледите на ефективността, тяхното значение и как да създадете такъв.

 

 Да започваме! Какво е преглед на ефективността?

Прегледът на представянето е официална оценка, извършена от мениджър, за да се оцени представянето на работата на служител. Това включва идентифициране на силните и слабите страни, предлагане на ценна обратна връзка и поставяне на цели за бъдещо представяне. Прегледът на представянето също се нарича Купете услуга за масови SMS оценка на изпълнението, оценка на служителите или оценка на представянето. Тези оценки обикновено се провеждат през цялата година на определена дата на месечна, тримесечна или годишна база. Прегледите на представянето помагат на служителите да разберат какво правят добре, как могат да подобрят представянето си, какво се очаква от тях и как работата и ролята допринасят за по-голямата цел на компанията.

Купете услуга за масови SMS

 Той комуникира очакванията

Hасърчава ангажираността на служителите, насърчава растежа и развитието и дава възможност на служителите да постигнат максималния си потенциал. Видовете преглед на ефективността. Седмичен преглед на ефективността Седмичният или двуседмичен преглед на ефективността се прави всяка седмица. Те не изискват голямо what is instagram reels and how to use it? количество данни или са целенасочени. Те най-вече помагат при воденето на записи и гарантирането, че даден проект остава на път седмица след седмица. . Месечен преглед на представянето Месечните прегледи на представянето се правят ежемесечно и обикновено се правят за фрийлансъри или служители на краткосрочни договори, нови служители и краткосрочни проекти. Той включва по-конкретни, подробни и краткосрочни цели и оценки.

 

 Тримесечен преглед на ефективността

Тримесечните прегледи на ефективността се правят на всеки три месеца, тъй като компаниите често разделят своята бизнес година на bi lists тримесечия, като Q, Q, Q и Q. Тези отчети могат да бъдат създадени като съвкупност от седмични/двуседмични или месечни прегледи. . Средногодишен преглед на изпълнението Прегледите на изпълнението, извършвани на всеки шест месеца, се наричат ​​междинни прегледи на изпълнението. Те обикновено се правят по средата на годината и отново в края на годината. Те не са толкова големи като годишните прегледи или подробни като месечните прегледи. . Годишен преглед на изпълнението Годишните прегледи на изпълнението са прегледи, извършвани всяка година или на годишна база.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search


Categories