Как да спестите време и пари, като инсталирате зарядно устройство от ниво 2 у дома

имате електрическа кола, може би се чудите как да спестите пари и енергия, като я зареждате у дома, вместо да ходите до специална станция за зареждане всеки път, когато трябва да заредите батерията си. Инсталирането на EV станция за зареждане във вашия дом или гараж може да ви помогне да останете екологични, като същевременно спестите време и пари, но е важно да изберете правилния тип зарядно устройство, ако искате най-добри резултати. Инсталациите за зарядни устройства от ниво 2 са един от двата основни типа зарядни устройства за битови електрически превозни средства (EV), като зарядните устройства от ниво 1 са най-простият и най-евтиният вариант, наличен на пазара.

Различните видове зарядни устройства за електрически превозни средства

Трите нива на зарядните устройства за Данни за телеграма електрически превозни средства са ниво 1, ниво 2 и ниво 3. Зарядните устройства от ниво 1 могат да заредят батерията за около 4 часа, но отнемат до 24 часа, ако зарядът на автомобила е много нисък. Зарядните устройства от ниво 2 могат да заредят батерията за около 30 минути и се нуждаят само от 10-15 минути за автомобили с по-малко от 20% мощност. Освен това са по-евтини от зарядните устройства от ниво 3. Зарядните устройства от ниво 3 могат да заредят напълно автомобил само за 5-10 минути, но те също са по-скъпи от двете нива 2 или 1.

Защо трябва да инсталирате зарядно устройство от ниво 2

Можете да спестите време, пари и околната среда, когато инсталирате зарядно устройство от ниво 2 във вашия дом.

 

Като за начало, на повечето електрически превозни средства ще им отнеме между осем часа (при най-ниско зареждане) до двадесет часа (при най-високо зареждане), за да се заредят напълно на зарядно устройство от ниво 3. Със зарядно устройство от ниво 2 това ще отнеме само 4-6 часа в зависимост от това колко енергия ви е необходима. Ако времето ви привършва или нямате достъп до зарядни станции от ниво 3 близо до вас през цялото време, това може да бъде много полезно. Второ, обикновено няма месечни такси за инсталиране и използване на домашно зарядно устройство от ниво 2, докато често има месечни такси, свързани с използването на обществени станции за зареждане.

Вижте също   Глобален дерматологичен терапевтичен пазар с рецепта, по вид, по приложение – прогноза

Как да инсталирате зарядно устройство от ниво 2

Зарядните устройства от ниво 3 са по-скъпи от what is programmatic marketing?  зарядните устройства от ниво 2, но могат да зареждат EV до осем пъти по-бързо. Въпреки това, ако искате удобството да можете бързо да зареждате автомобила си у дома, без да харчите твърде много за станция за зареждане, инсталирането.  на зарядно устройство от ниво две ще работи също толкова добре. Ето как:

  1. Накарайте електротехник да инсталира 240-волтово окабеляване във вашия гараж или извън къщата.
  2. Изберете къде искате да монтирате зарядното устройство (близо до контакт).

3. Накарайте електротехник да инсталира захранващата кутия вътре или близо до това място (захранващата кутия трябва да е близо до монтажната повърхност).

Ползите от инсталирането на зарядно устройство от ниво 2

В случай, че не сте забелязали, ние сме в  bhb directory средата на революция в електрическите автомобили. И с автомобилите на Tesla. които си проправят път във все повече и повече гаражи, не е чудно, че обществените станции за зареждане се появяват навсякъде. Но какво ще стане, ако къщата ви.  е едно от онези места, където няма контакт близо до улицата? Решението може да е по-лесно, отколкото си мислите. Всичко, от което се нуждаете, е зарядно устройство от ниво 2, инсталирано във вашия гараж или алея!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search


Categories