Sådan skriver du på koreansk, så du kan oprette forbindelse til koreanere online

En af de bedste måder at lære koreansk på er at komme derud og øve sig!

Hvis du bor i Korea, kommer disse muligheder nemt … at spise ude, gå i butikker, spørge om vej, tage taxaer … men hvis du bor uden for Korea, har du måske færre muligheder.

At chatte med koreanere online kan være en fantastisk måde at få lidt koreansk øvelse på, men først skal du lære at skrive på koreansk.

Og det er præcis, hvad du vil lære, hvordan du gør i dette indlæg, uanset hvilken enhed du bruger.

Pro tip

Forresten, hvis du vil lære koreansk hurtigt og have det sjovt, mens du gør det, er min bedste anbefaling  Korean Uncovered  , som lærer dig gennem min sjove, unikke og effektive StoryLearning®-metode.

Hvis du er klar til at komme i gang, så  klik her for en 7-dages GRATIS prøveperiode. 

Indholdsfortegnelse

Hvorfor lære at skrive på koreansk?

Særlig database

At lære at skrive på koreansk harmange fordele.

For det første, hvis du er stødt på et ukendt ord, vil du være i stand til at skrive det direkte ind i en onlineordbog og finde definitionen.

Dernæst, hvis du har nogle koreanske venner, og du gerne vil holde kontakten med dem, kan du nemt sende dem en besked på koreansk. Åh, og du kan installere koreanske tastaturer på dine telefoner eller bærbare computere!

Det kan tage et stykke tid at vænne sig til det, men når du først har fået styr på at skrive på koreansk, vil du opleve, at det er en sjov og givende oplevelse!

Det er virkelig vigtigt at bemærke, at du allerede bør være bekendt med Hangeul , med andre ord, det koreanske alfabet , før du går videre til at skrive på koreansk. At kende Hangeul er afgørende for at kunne skrive effektivt på koreansk.

Typer af koreansk tastatur

Først skal du lære lidt mere om koreanske tastaturer. Heldigvis, ligesom at lære Hangeul , er det ret ligetil at bruge koreanske tastaturer.

Der er to hovedtyper af koreansk d’Benotzer Iech méi einfach kënne tastatur, 2-sæt og 3-sæt. Der er også andre layouts, men 2-sæt er langt det mest almindelige layout for koreanske højttalere, så det er denne, vi skal se på. 

Jeg forestiller mig, at hvis du læser denne artikel, har du ikke et tastatur med Hangeul på tasterne. Det er dog ikke noget at bekymre sig om, for med lidt øvelse vil du skrive på koreansk uden at kigge!

Hvis du hellere vil have en visuel guide, kan du købe koreanske tastaturklistermærker. Så har du ingen problemer med at huske, hvilken nøgle der er hvilken!

Du kan også få tastaturcovers, som du bare nemt kan placere og fjerne oven på dit tastatur. Uanset om du har en Mac eller en pc, er der masser af muligheder.

Der er også mulighed for koreanske tastaturwebsteder . Dette er websteder, som har det koreanske tastatur indbygget, så du kan komme i gang med at skrive på koreansk uden at installere tastaturet på din bærbare computer. Disse hjemmesider kan være praktiske, hvis du har brug for at skrive noget hurtigt. 

Sådan installeres et koreansk tastatur på din enhed

Nu hvor du ved lidt mere om cz lists koreanske tastaturer, vil jeg vise dig, hvordan du installerer dem på enhver enhed. Dette er det vigtigste trin for at komme i gang med at skrive på koreansk. Når alt kommer til alt, hvordan ville du skrive uden et tastatur?

Installation af et koreansk tastatur på en Mac

Installation af det koreanske tastatur på en Mac er relativt ligetil:

  1. Klik på Apple-logoet i venstre hjørne af skærmen, og klik på ‘Systemindstillinger’.
  2. Når du er der, skal du klikke på ‘Tastatur’.
  3. Klik på plustegnet under ‘Inputkilder’ for at tilføje en ny tastaturinput.

Installtion af et koreansk tastatur på en iPhon

  1. Gå til ‘Indstillinger’ på din iPhone.
  2. Tryk på ‘Generelt’.
  3. Tryk på ‘Tastatur’.
  4. Her vil du se antallet af tastaturer du har installeret. Klik på ‘Tastaturer’.

Installation af et koreansk tastatur på Android

Hvis du bruger en Android-telefon, er der et par muligheder for forskellige tastaturer afhængigt af dine præferencer, og hvilken Android-telefon du har.

7. På SwiftKey-tastaturet kan du skifte til koreansk ved at stryge langs det sprog, der vises nederst på tastaturet. Hvis du bruger Gboard, kan du skifte sprog ved at holde mellemrumstasten nede.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search


Categories