Etiopské vízové ​​požadavky: Co potřebujete vědět před cestou

Doporučuje se však, abyste před příjezdem do Etiopie na vízový pohovor znali následující dokumenty a postupy a to je vše; připravte se na etiopský zážitek. Bez ohledu na cíl vaší zamýšlené návštěvy, ať už na dovolenou, zaměstnání nebo jakýkoli jiný důvod, mít informace o tom, jak získat vízum do Etiopie, se vám budou hodit. Tento průvodce obsahuje všechny možné informace o typu víz, která v současné době na tomto světě existují, jak o ně lze zažádat a co vám může cestu v případě, že jste držitelem konkrétního typu víza, značně usnadnit.

Typy víz Etiopie , které jsou k dispozici

E-vízum: Etiopské elektronické vízum Knihovna telefonních čísel je nejpraktičtější volbou pro cestovatele. Online dostupnost tohoto elektronického víza umožňuje snadný proces žádosti. Kromě předložení čisté kopie cestovního pasu, která musí být platná alespoň šest měsíců po plánovaném pobytu, musí cestující také vyplnit online žádost. Elektronické vízum umožňuje jednorázový vstup a obvykle umožňuje pobyt v délce až 90 dnů. Vízum při příletu: Po příletu na mezinárodní letiště Addis Abeba Bole mohou získat vízum také některé země. To se však obvykle týká konkrétních zemí a není k dispozici všem cestujícím. Je vhodné si před odjezdem ověřit, zda je vaše státní příslušnost pro tuto možnost způsobilá. Mějte na paměti, že služby víz při příletu mohou mít delší dobu zpracování na letišti. Cestujícím se doporučuje, aby si připravili potřebné dokumenty, aby se předešlo zpožděním. Nálepkové vízum: O vízum s nálepkou musíte požádat prostřednictvím nejbližšího etiopského velvyslanectví nebo konzulátu, pokud nemáte kvalifikaci pro eVisa nebo vízum při příjezdu. Abyste toho dosáhli, musíte předložit formulář žádosti a veškerou potřebnou podpůrnou dokumentaci, jako je plán cesty a doklady o ubytování.

Knihovna telefonních čísel

Jsou vyžadovány základní dokumenty

Vyplňte formulář žádosti o vízum a this post delves into the fascinating přiložte kopii pasu, abyste svou žádost schválili. Formulář vyplňte přesně, protože i malé chyby mohou vést k zamítnutí nebo zpoždění vašeho víza. Ujistěte se, že všechny údaje odpovídají průvodní dokumentaci, abyste předešli problémům při zpracování. Potřebujete také jasný sken svého pasu, včetně všech příslušných informačních stránek – vaší fotografie, osobních údajů a dat. Nedovolte, aby špatně naskenovaný dokument způsobil zpoždění; místo toho se ujistěte, že je kopie čistá a čitelná.

Doba zpracování a poplatky

Období vyřízení etiopských cz lists elektronických víz obvykle trvá asi tři dny. Počet přijatých přihlášek může ovlivnit tento rozvrh, proto je nejlepší podat přihlášku s dostatečným předstihem, abyste předešli případným problémům na poslední chvíli. Podání žádosti v předstihu vám poskytne dostatek času na provedení nezbytných úprav. Pokud jde o poplatky, etiopské eVisa vás vyjde na asi 70 etiopských birrů, tedy zhruba 1,50 USD. Pamatujte, že náklady na zpracování se nevrací, proto se před odesláním žádosti ujistěte, že jsou všechny informace správné.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search


Categories