Защо подмяната на телевизионен панел на Samsung струва толкова много – и какво можете да направите по въпроса

струва ремонтът на панели за телевизор Samsung? За повечето от нас този въпрос не означава много на пръв поглед. Когато някой от вашите скъпи телевизори се повреди и спре да работи, последното нещо, за което мислите, е колко ще струва ремонтът му. Просто искате да бъде поправено от ремонт на телевизори Дубай , точка! Е, за съжаление това не винаги е толкова лесно, колкото звучи. Всъщност в повечето случаи има само два начина да поправите панела на вашия телевизор Samsung – можете или да го изпратите на ремонт, или частта да бъде заменена от някой с правилните инструменти и опит.

Цената на нов телевизор Samsung

Цената на нов т на Актуализиран списък с телефонни номера за 2024 г. от цял ​​свят Samsung може да изглежда плашеща за много потребители, но с правилните познания те могат да си спестят много пари. Най-добрият начин да направите това е да бъдете информирани какво купувате, така че ето някои неща, които трябва да знаете.

1) Цената ще варира в зависимост от номера на вашия модел и размера. Това означава, че 32-инчовият Sony LCD и 32-инчовият LG LCD може да имат различна цена, въпреки че и двата са в една и съща гама размери.

2) Резервните части за вашия телевизор понякога могат да бъдат намерени онлайн и закупени на по-ниска цена. Места като eBay или Amazon може да имат частта, от която се нуждаете, за по-малко от половината от първоначалната цена на закупуването й от магазин за електроника.

Разходите за доставка и обработка

Телевизорите Samsung са сред най-популярните марки телевизори на пазара днес. Когато купувате такъв, обикновено ще искате да смените панела по-рано, отколкото по-късно. Но тук е уловката: панелите за смяна са изключително скъпи и могат да струват до $2500. Има обаче начин за заобикаляне на този огромен разход, който не включва разбиване на банковата ви сметка на две.

 

Вижте също   Защо да изберете атрактивни кутии за свещи по поръчка?

Разходите за инсталиране

Samsung е марка,а от много google shopping campaign optimization tactics in 10 simple steps години и те са добре известни със своите качествени продукти. Когато купувате нов телевизор Samsung, искате той да изглежда като нов колкото е възможно повече. Когато става въпрос за инсталационния процес, има доста работа, която е свързана с това. Най-доброто нещо, което можете да направите, за да избегнете скъпи ремонти или замени надолу по линията, е да накарате вашия телевизор да бъде професионално инсталиран от експертен техник, който знае как да борави с този тип оборудване.

Цената ще зависи от размера на вашия телевизор и какъв тип инсталационна услуга ви е необходима: самоинсталация или пълна инсталация. Самоинсталацията често се счита за по-достъпна, но има някои клопки, които трябва да знаете, когато правите това сами.

Цената на гаранцията

Нека направим малко математика. Средно нов bhb directory 60 LED-LCD телевизор струва $949, ​​според The ​​Wire cutter. Това означава, че цената на нов панел е около 17% от общата цена на нов телевизор. Ето защо разходите за подмяна на панела на телевизорите на Samsung са толкова високи — те просто не печелят толкова пари, колкото преди от телевизорите, защото купуваме по-малко от тях.

Общата цена на смяна на панел на телевизор Samsung

Телевизорите Samsung са известни с високите си разходи за поддръжка, но често инвестицията си заслужава. Замяната на панел за 50-инчов телевизор Samsung може да струва между $700-$1000, но това не означава, че трябва да се паникьосвате и просто да си купите нов. Има няколко неща, които можете да направите, за да опитате да накарате стария си да работи отново.

Вижте също   Персонализираните крафт кутии са били от голямо значение, което никога не сте подозирали

Проверете екрана (2 изречения)

Ако има нещо на екрана или ако изглежда, че нещо се е разляло по екрана, това може да е причина за някои проблеми с функционирането на вашия телевизор. Опитайте да го изключите и да почистите с влажна кърпа, за да видите дали нещо се променя. Ако не, продължете да четете.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search


Categories